Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Levering Informatie
We maken gebruik van International Express Service voor alle internationale leveringen. Alle bestellingen moeten verzendkosten te betalen. Meestal, als elk item in uw bestelling op voorraad is, goederen worden na ontvangst van de bestelling verscheept 1-2 werkdagen. Houdt u rekening met ongeveer 7-14 werkdagen na verzending.
 
Annuleringen
Indien u wenst om uw bestelling te annuleren, moet u contact opnemen met onze online klantenservice of direct mail ons. Meerderheid van de bestellingen worden binnen 24 uur vanaf de besteldatum. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.
 
Uitwisselingen
Neem dan contact met ons op met uw Order ID en de tracking nummer van uw bestelling. Als u wilt items te wisselen naar een andere stijl, zou je je items terug te keren voor een terugbetaling (volgens Return-beleid) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever te plaatsen. U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug naar you.The belangrijkste punt is dat we niet accepteren kleding worden gebruikt en zelfs versleten zijn.
 
Voor retourzendingen
Als u wilt dat uw items terug te keren, meldt het ons in de eerste plaats met vermelding van de reden en het ordernummer voor de terugkeer binnen 7 dagen na ontvangst. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons. Alle items moeten worden teruggestuurd compleet met de originele verpakking. Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport. Let op dat de oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald. Dus gelieve ons te contacteren met al uw vragen en zorgen voor het plaatsen van uw bestelling.
Copyright © 2018 www.jvanderperk.nl. Powered by Moncler jas winkel
Uw ipadres is: 54.81.71.68     The Latest Moncler , Belstaff dames , Moncler Gamme Bleu , Moncler Grenoble , Moncler hooded