Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid

Respect voor uw privacy
We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de relevante wet- en regelgeving die duidelijke normen voor de inzameling, de toegang, de opslag en het gebruik van persoonlijke informatie die wij krijgen als onderdeel van onze bedrijfsvoering te stellen.

Welke persoonlijke informatie verzamelen wij en op te slaan?
Zodat we diensten kunnen aanbieden aan u, kunnen wij vragen om persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Enkele voorbeelden van waar we deze gegevens kan het nodig zijn pre-orders, thuis leveringen, promoties etc.
Privacy wet verplicht ons om persoonlijke informatie over u verzamelen alleen van u als het redelijk en praktisch te doen.
Wij nemen alle mogelijke maatregelen om uw persoonlijke informatie wordt beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, misbruik, openbaarmaking of wijziging. We nemen ook maatregelen te vernietigen of permanent te de-identificeren persoonlijke informatie wanneer het niet langer nodig is. De soorten maatregelen nemen we variëren met het soort informatie en hoe het wordt verzameld en opgeslagen.
Over het algemeen moet je niet verplicht om door ons gevraagde informatie te verstrekken. Als u ervoor kiest om de gevraagde informatie echter onthouden, kunnen wij niet in staat zijn om u te voorzien van de goederen en diensten die afhankelijk zijn van het verzamelen van deze informatie, met name als het verzamelen van deze gegevens is vereist door de wet.

Hoe wordt persoonlijke informatie gebruikt?
De persoonlijke gegevens die wij vragen is over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Bijvoorbeeld voor een credit card transactie hebben wij uw kaartnummer. Waar mogelijk proberen we ervoor te zorgen dat onze openbaarmaking van informatie aan andere organisaties is op een manier die niet persoonlijk individuen gaat identificeren.

Toegang tot uw persoonlijke gegevens
Wij zullen u toegang tot uw persoonlijke gegevens die wij (behalve in de beperkte omstandigheden die door privacy wetgeving). Als u toegang tot uw persoonlijke informatie, dan kunt u inloggen op uw account te registreren bij ons. Als u uw gegevens (bijvoorbeeld als u uw adres te wijzigen) bij te werken, kunt u veranderingen in uw "account informatie" te maken.

 
Veiligheid
Onze website is toegewijd aan het beschermen van de privacy van uw persoonlijke gegevens. State-of-the-art technologie beschermt uw gegevens tegen onbevoegde derden. We maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL) software om uw gegevens te beschermen en beveiligen van uw transacties. SSL versleutelt al uw persoonlijke gegevens, inclusief uw creditcardnummer, naam en adres tijdens transacties. Dit zorgt voor een veilige winkelomgeving. Alleen partijen die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van uw bestelling toegang hebben tot uw creditcard-en bankgegevens. Daarnaast zorgt ervoor dat we extra beveiliging door middel van verhoogde encryptie op al onze servers om data mining en server-aanvallen te voorkomen.
 
Geaggregeerde informatie en links
Geaggregeerde informatie is af en toe gedeeld met de partners van ons om reclame of promoties plannen. Wij delen alleen met onze partners niet-persoonlijke, geaggregeerde statistische gegevens over klanten, verkoop, verkeerspatronen, en de site usage.We deelt geen persoonlijk identificeerbare information.The website bevat links naar andere sites, meestal onze partners. Deze privacy policy geldt alleen voor informatie verzameld door ons, en we hebben geen verantwoordelijkheid voor het privacybeleid van andere sites verbonden met de onze te dragen.
 
Wijzigingen in ons privacybeleid
We kunnen dit privacybeleid op elk moment wijzigen. Als wij wezenlijke veranderingen in de manier waarop we verzamelen, gebruiken en / of uw persoonlijke gegevens te delen, zullen wij u op de hoogte door het sturen van een e-mail op het laatste e-mailadres dat u ons verstrekt, en / of door prominent posten kennis van de veranderingen op de website onder dit privacybeleid.
In ieder geval, kan wijzigingen in dit privacybeleid ons gebruik van persoonlijke informatie beïnvloeden die u ons voorafgaand verstrekt aan onze kennisgeving aan u van de veranderingen. Als je niet wilt veranderingen in het gebruik van uw gegevens mogelijk te maken, moet u ons vooraf te melden aan de ingangsdatum van de wijzigingen die u wenst om uw account te deactiveren bij ons.
Copyright © 2018 www.jvanderperk.nl. Powered by Moncler jas winkel
Uw ipadres is: 54.224.2.123     The Latest Moncler , Belstaff dames , Moncler Gamme Bleu , Moncler Grenoble , Moncler hooded